Двигатели

www.limbocustomcars.com Ремонтни Услуги Ремонт и обслужване на двигатели

Работата по двигателя на един автомобил е може би най-отговорната задача пред всеки механик. Некачествено извършеният ремонт винаги води до повторно отваряне на двигателя и повторни немалки разходи.

 

Ние смятаме, че стигне ли се до отварянето на един двигател, това неименуемо означава, че той трябва да се  обслужи и оптимизира на 100%, както и да се предотвратят предпоставки за проблеми в скорошно бъдеще. Нито един механик не бива да се фокусира само върху проблеми, които са известни. Ние се занимаваме с ремонт и тунинг на двигатели от над 10 години. Ще отстраним проблема ви и ще ви посъветваме от какво има нужда вашият двигател, за да сме сигурни, че повече няма да се наложи да го отваряте. Обичаме клиентите ни да остават винаги доволни, затова можете да сте сигурни, че ще направим всичко възможно автомобилът ви да се представя поне малко по-добре от нормалното след като излезе от нашия гараж, както и двигателният отсек да е старателно почистен.

Основните ремонтни дейности, които предлагаме включват:

  • основен ремонт на двигатели: смяна на основни и билени лагери, смяна на бутала и сегменти, смяна на колянов вал, смяна на разпределителни валове

  • смяна на гарнитури

  • шлайфане на глава и клапани

  • смяна на маслена помпа и др.

Дейността ни не е лимитирана само до двигатели на леки автомобили. Със същото внимание и професионализъм ще обслужим и ремонтираме двигателя на вашия бус, мотоциклет, джет, моторна лодка и като цяло всеки двигател с вътрешно горене.