Изпускателни системи

www.limbocustomcars.com Нестандартни Услуги Изпускателни системи

Изпускателната система (генерацията) играе изключително важна роля при тунинговането на автомобила. За да спазят различни изисквания заводските изпускалните системи биват ограничаване откъм диаметър и проходимост. Заводските гърнета имат множество чупки и стеснения с цел обезшумяване, а за да имат новите автомобили много ниски CO2 емисии, има монтирани и катализатори. Всичко това играе изключително негативна роля за мощността на автомобила, тъй като газовете се забавят в тръбите, а също така се създава и прекалено голямо обратно налягане към двигателя.

При тунинговане е задължително да се изгради оптимално разширена и възможно най-права изпускателна система, съобразена с всеки проект. Това неименуемо води увеличаване на шума, но има начини да се изработят гърнета, които много сполучливо да балансират между шум и полезност на действие. За предпочитане е материалът, от който ще се изгради генерацията да е неръждаема стомана ("неръждавейка") с цел по-дълга издръжливост.

В LCC изработваме качествени изпускателни системи от неръждаема стомана, спускащи тръби (downpipes) от неръждаема стомана, гърнета и накрайници от неръждаема стомана, както и подсилени меки връзки от неръждаема стомана. Според изискванията на клиента можем да предложим и варианти за максимално обезшумяване на генерацията. Изключително много държим на качеството и визията на продуктите, които създаваме. Можете да разчитате на качествен монтаж и укрепване, както и на страхотен звук от автомобила си.